T.C.
ÖZALP BELEDİYESİ
Resmi Web Sayfası

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ilçemizde düzenlenen çeşitli etkinliklerde coşkuyla kutlandı. Özalp Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan program, Şehit Abdulhalık Araz Anadolu Lisesi

Spor Salonunda devam etti.
      Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Ferhat VARDAR, İlçe Kurum Amirleri ve vatandaşlarımızın da katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Okullarımız tarafından hazırlanan renkli gösterilerle devam eden kutlamalar,  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Ferhat VARDAR’ın şiir-kompozisyon ve resim dallarında ödül kazanan öğrencilere ödüllerini vermesiyle son buldu.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   64 kez okundu

Sizce İlçemizin Öncelikli İhtiyacı Nedir?
Takvim
Döviz Bilgileri