T.C.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ve ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI

Özalp İlçemiz Kaymakam Ve Belediye Başkan Vekilimiz Ferhat VARDAR, Özalp Cumhuriyet Savcısı Hatice DEMİRER, ilçe tabur ve jandarma komutanlarımız, İlçe Kurum Amirleri, şehit yakınları, gazi yakınları ve vatandaşlarımızın katılımıyla 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anmak için Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Törenden sonra Özalp Halk Eğitim Merkezi’nde hazırlanan programa katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Ferhat VARDAR, İlçe Tabur Komutanı Py.Yarbay Murat ÖLÇER, 2. Hudut Tabur Komutanı Py. Yüzbaşı Serkan ÖZCAN ve İlçe Jandarma Komutanı Seyfi TÜRKYILMAZ ile birlikte kompozisyon, şiir ve resim dallarından ödül kazanan öğrencilere ödülleri verildi.
         Özalp Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Özalp Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesinin hazırladıkları anlamlı ve renkli gösteriler, kur’an-ı Kerimin okunması, şiir okunması v.b. etkinliklerle programımızı sonlandırdık.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv

Takvim